Táncház a Losontziban

KÖSZÖNJÜK TESCO !!!
💙TESCO – 10. – “Ön választ, mi segítünk”💙
PROJEKT ZÁRÓ !!!
2022.08.27-én tartottuk a TESCO ” Ön választ, mi segítünk”- 10. fordulójának projekt záró rendezvényét. A TESCO Áruházlánc által kiírt pályázat és a kedves vásárlók által Alapítványunknak juttatott rengeteg zsetonnak köszönhetően, 6 alkalommal, havonta egyszer találkozhattak az autizmussal élő gyermekek és családjaik, gyógypedagógusok, támogatók, és valósíthattuk meg az – Együtt az “Esőemberkékkel” az egészséges életmódért egy életen át – program sorozatunkat.
HÁLÁS SZÍVVEL KÖSZÖNJÜK!!!
Köszönjük a Losontzi István EGYMI, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskolának- Farkas Edit igazgatónőnek, hogy otthont adott rendezvényünknek!
Lőrincz Andris nyitotta meg rendezvényünket egy csodás őszi verssel. Lévai Lászlóné Aranka segítségével a kreatív műhelyben születtek a játékos vetélkedőhöz gyerekek keze által készített gyümölcsök. Abonyi Istvánné Ibolya vezetésével fantasztikus táncházban volt részünk. A gyerekek és a szülők együtt táncoltak. A talp alá való is gyümölcsökről szólt! Ibolya folyamat ábrák segítségével tanította a gyerekeknek a tánclépéseket. A tánclépések tanulása mellett játékos vetélkedőben mérhették össze ügyeségüket a résztvevők. Hatalmas buli volt! Nagyon köszönjük az élményt!
A gyerekeknek kiosztottuk a 3. rendezvényen közösen eltett cseresznyebefőttet, amelyet a pályázaton nyert befőzőgéppel tettünk el. Aszalt gyümölcsökkel, cseresznyével, sárgabarackkal ismerkedtek és kóstoltak a gyerekek, amelyeket szintén a pályázaton nyert aszalógéppel készítettünk.
Köszönjük a támogatást!
Köszönjük, hogy újra együtt lehettünk!
💙🌿💙🐴💙🌳🍒💙
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Újra együtt az „EsÅ‘emberkékkel" নOL ※ TESCO az egészséges Ön választ, életmódért! segitünk AUTIZMUSSAL EMBEREKÉRT MEGHÍVÓ az autizmussal élÅ‘ gyermekeket, fiatalokat és családjukat pedagógusaikatés segítÅ‘iket sok szeretettel várjuk Egészséges életmódért klubfoglalkozásra 2022. augusztus 27.-én szombaton 10 órai kezdettel Program: TÁNCHÁZ- foglalkozás minden résztvevőnek! Játékos sportvetélkedÅ, kreatív műhely, és megkóstoljuk saját aszalású gyűmölcsöket Kérem kedves szülÅ‘ket, hogy rendezvényünkre 2022. augusztus 23-ig (kedd), jelezzenek vissza részvételi szándékukról, hogy ital, gyümölcs mennyiségével megfelelően fel tudjunk készülni. Elérhetőség: +36 Ági Helyszín: Losontzi Istvón EGYMI, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kolléglum 2700 Cegléd, Buzogány utca 23.”
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, gyermek, álló emberek és lábbeli
Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember, ülő emberek és álló emberek
Nem érhető el leírás a fényképhez.