Szabóné Geleta Katalin ajándéka

“Támogatom az egészséged!”
Kedves szülőtársak, Autista Óvoda és Iskola dolgozói!
Már nem ismeretlen név számotokra, Szabóné Geleta Katalin, nem régiben támogatta alapítványunkat egy csodás festménnyel. Ő nem elégedett meg ennyivel, tovább gondolta, hogy mivel is tudna még segíteni az autizmussal élőkön illetve szüleiken és gyógypedagógusokon, asszisztenseken, akik nap mint nap az autista gyerekek fejlődésért dolgoznak. Küzdelemmel teli mindennapok rányomják a bélyeget egészségünkre, pedig nekünk még sok-sok éven keresztül bírnunk kell, az “Esőemberkéinknek” még sokáig szükségük lesz a támogatásunkra, ezért oda kell figyelnünk a saját egészségünkre is!
Kata magas színvonalú masszőr tudással, szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik. Ajánlom figyelmetekbe az Ő nem mindennapi felajánlását!
💙Mindannyiunk nevében, hálás szívvel köszönjük Szabóné Geleta Katalin!!!💙
“”Kedves szülők,óvoda és iskola dolgozói!
Sokat gondolkodtam azon,hogyan tudnám támogatni a szülők sokszor embertpróbáló napjait,az óvoda és az iskola dolgozói áldozatos munkáját.
Támogatom az egészséged!
Minden hónapban 1 nap rólad fog szólni,a Te egészséged szolgálja!
A Lumbágó szervíz &masszázs-ban minden hónap 3.-án szabadon választható 30.perces masszázst vehetsz igénybe teljesen ingyen!
Ez az én ajándékom áldozatos munkátokért,önzetlen szeretetekért!
Szeretettel várlak,előre egyeztetett időpontban!💙💙💙💙“”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „TÁMOGATOM AZ EGÉSZSÉGED! MINDEN HÓNAP 3.-A RÓLAD FOG SZÓLNI! Autista gyermekeket nevelő szülők az Óvoda és Iskola dolgozói ozói részére! A LUMBÁGÓ SZERVÍZ&MASSZÁZSBAN 30PERCES SZABADON VÁLASZTHATÓ KEZELÉST AJÁNDÉKBA KAPSZ,MERT MEGÉRDEMLED! IDÖPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES! 06304821696”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.