Autizmus Világnapi séta Cegléden

Megérteni 💙 Elfogadni 💙Segíteni💙
A Töredék Világ Autizmussal Élő Emberekért Alapítvány, Cegléden az Autizmus Világnapja alkalmából április 7-én figyelemfelhívó sétát szervezett az autizmussal élőkért az Autizmussal Élők és Segítőik Egyesület és a Losontzi István EGYMI Autista Óvoda támogatásával.
Csodálatos, nyárias melegben nagyon sokan csatlakoztak kék sétánkhoz. Kék pillangókkal és lufikkal vonultunk a Gubody parktól a Rákóczi úton végig a Kossuth tér érintésével az elmúlt esztedőben, Kőrösi úton megnyílt Autista Óvodáig.
Az óvoda udvarán Farkas Edit a Losontzi István EGYMI főigazgató asszonya és a Töredék Világ Alapítvány képviselője mondott köszöntő beszédet, majd Lőrincz Andris egy nagyon szép verssel köszöntötte a séta résztvevőit.
Egy meglepetéssel is készültünk az Autista Óvodának. Az elmúlt év decemberében, nagyon kedves támogatónk Szabóné Geleta Katalin felajánlotta licitre “Kék pillangók” festményét és a licitnyertes által befolyt összeget alapítványunknak ajánlotta. A nyertes, Lőrincz János a festményt az Autista Óvodának ajándékozta.
💙Csodálatos nap volt!💙
💙Hálás szívvel köszönjük támogató részvételüket!💙