20 éves az Alapítvány

20 éves a TÖREDÉK VILÁG AUTIZMUSSAL ÉLŐ EMBERKÉRT ALAPÍTVÁNY💙🎂
Szeptember 17-én szombaton, ez alkalomból a családi napunkat egy fantasztikus szafari utazáson töltöttük Nagykőrösön! Még az időjárás is kegyes volt hozzánk, még a nap is kisütött ránk!
KÖSZÖNJÜK A SAFARI PARK RICHTERNEK AZ ÉLMÉNYT!
Köszönjük Richter Tibornak, szeretetteljes fogadtatást, figyelmességét, segítségét!
Köszönjük a büfének, Borbély László és csapatának a finom ételeket a gyors kiszolgálást és hogy a különlegesebb igényeket is teljesítették autizmussal élő gyermekeinknek!
24 család szafarizott együtt. Safari kisvonattal vágtunk neki a parknak. Óriási élmény volt autista gyerekeinknek és a szülőknek is, hogy sok féle négy lábú, kíváncsi barátsággal vette körbe és követte a vonatunkat, a fő motiváció természetesen a répa volt, amit a kezünkből ettek. A Dinó Parkot is bejártuk. Vonatozás után nézhettük meg az elefánt bemutatót, majd a Richter Cirkusz fantasztikus előadásában volt részünk. Az előadás befejeztével a gyerekek a manézsban lovagolhattak. Ebéd előtt, mint minden rendezvényünkön, Lőrincz Andris adott elő egy szép őszi verset, majd elköltöttük a finom ebédet. Ebéd után szabad programon várt bennünket a Mini Zoo, a gokart pálya, óriáskerék, dodzsem, játszótér, ….
Köszönjük, hogy együtt lehettünk!
💙💙💙Együtt szebb a világ!💙💙💙
Szafari napunk képekben